Οι Τούρτες μας

Στο make my cake φτιάχνουμε τούρτες με βάση από ζουμερό fudge κέικ σε διάφορες γεύσεις, και στρώσεις από frosting (βουτυρόκρεμα ή γκανάς).  Η επικάλυψη είναι είτε frosting (βουτυρόκρεμα ή γκανάς) ή ζαχαρόπαστα.  Συνήθως η τούρτα αποτελείται από τρείς στρώσεις κέικ και δύο στρώσεις frosting.

Γεύσεις κέικ:

Σοκολάτα, λευκή σοκολάτα, καραμέλα, βανίλια sponge, oreo cookies, λικέρ καφέ, λεμόνι, carrot, red velvet.

Γεύσεις frosting:

Βουτυρόκρεμα βανίλια, oreo cookies, φράουλα, μπανάνα, καρύδα, καραμέλα, cream cheese*, espresso ή γκανάς bitter σοκολάτας, σοκολάτας γάλακτος, λευκής σοκολάτας ή σοκολάτας με ποτό.

Τιμή κιλού (με ΦΠΑ):

21 ευρώ για τις τούρτες με ζαχαρόπαστα (περιλαμβάνεται απλή διακόσμηση)
19,5 ευρώ για τις τούρτες με απλό frosting.

Οι παραπάνω τιμές προσαυξάνονται στις ειδικές παραγγελίες όπως 3D τούρτες, τούρτες με σύνθετη διακόσμηση (φιγούρες κλπ) ή τούρτες με περισσότερους από έναν όροφο.  Η τελική τιμή είναι ανάλογη με το χρόνο που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε την τούρτα.

Εκτός από τούρτες με ζαχαρόπαστα, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μικρή ποικιλία από φρεσκοψημένα, λαχταριστά γλυκά. Οι πρώτες ύλες είναι πολύ αυστηρά επιλεγμένες κι αυτό θα το καταλάβετε σίγουρα στη γεύση των γλυκών μας. Επειδή φυσικά δεν προσφέρουμε τα ίδια κάθε μέρα -μας αρέσει να σας εκπλήσουμε- αλλά και οι ποσότητες είναι μικρές, αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο ή σε μεγάλη ποσότητα τηλεφωνήστε μας πρίν έρθετε. Θα χαρούμε να ετοιμάσουμε λιχουδιές για κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωσή σας.
make my cake