Για εμάς

Χρύσα & Ιουλία

 

Το ταξίδι μας στον χρωματιστό κόσμο της ζαχαρόπαστας άρχισε πριν μερικά χρόνια , όταν καταλάβαμε την δυνατότητα που μας έδινε να συνδυάσουμε την δημιουργικότητα με την αγάπη μας για την ζαχαροπλαστική . Οι πρώτες απόπειρες – όχι πάντα επιτυχημένες – μας οδήγησαν σε πιο δύσκολες ιδέες , σε πιο πολύπλοκες κατασκευές και σε μια καθαρή εικόνα του τι θέλαμε να κάνουμε . Ετσι το 2014 ανοίξαμε το κατάστημα μας στο Χαλάνδρι με στόχο να δημιουργούμε ιδιαίτερες τούρτες και κεράσματα , με δημιουργική ματιά και φαντασία χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά .

Η επιλογή του ονόματος μας δεν ηταν τυχαία . Μake my cake σημαίνει πως κάνουμε την κάθε τούρτα ξεχωριστή και μοναδική . Οτιδήποτε μπορεί να γίνει έμπνευση για μια τούρτα : αγαπημένα πρόσωπα, μια συνήθεια, μια ταινία , ένα παιχνίδι . Οι τούρτες μας, με εντυπωσιακή εμφάνιση και νόστιμο περιεχόμενο, γίνονται πρωταγωνίστριες σε γενέθλια, πάρτι και εκδηλώσεις (ιδιωτικές ή εταιρικές) αφού κάθε μια έχει μια μικρή ιστορία να πει . Η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν έχουν όρια προκειμένου να βγεί το αποτέλεσμα που θα φέρει την έκπληξη και την χαρά σε αυτόν στον οποίο απευθύνεται η τούρτα.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε καθημερινά ποικιλία απο μπισκότα, cookies, cup cakes , cakes , cake pops , μπάρες και άλλες λιχουδιές αναλόγως εποχής . Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ έτοιμα μείγματα , μας αρέσει να τα φτιάχνουμε όλα μόνοι μας στο εργαστήριο μας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες : τα αληθινά υλικά και μόνο (βούτυρο, αυγά, αληθινή σοκολάτα, φρούτα, ξηροί καρποί) αποτελούν εγγύηση για το μυρωδάτο , λαχταριστό αποτέλεσμα . Επίσης εδω σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να μετατρέψουμε τις ιδέες και επιθυμίες σας σε ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα , απο μια τούρτα εως το full concept μιας εκδήλωσης .

Καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού για την παραγγελία ή την εκδήλωσή σας και…
…δείτε τη φαντασία να ζωντανεύει!

Make my Cake

Η Φιλοσοφία μας

Eπειδή η εμφάνιση είναι μόνο το μισό της επιτυχίας, είμαστε πολύ αυστηρές στα υλικά μας.

Λέμε όχι στα έτοιμα μείγματα, τα υποκατάστατα, τα αφυδατωμένα προϊόντα και τα συντηρητικά.

Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά, αληθινά υλικά: αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, ζάχαρη, φρούτα, όπως ακριβώς θα κάναμε στο σπίτι μας για τα παιδιά μας.